Black Magic chokoladekage

Denne chokoladekage er sort som natten og laves med stærk kaffe og mørk chokolade af højeste kvalitet. Kagen indeholder ingen mel og får derfor en helt vidunderlig og næsten lidt cremeagtig konsistens. Kort sagt, en drøm af en konfektkage for voksne livsnydere!
Ingredienser

Ingredienser

125 gram smør
125 gram mørk chokolade 60% (gerne sukkerfri)
1/2 dl stærk kaffe
1 tsk vaniljepulver
50 g Sukrin
25 g Sukrin Sirup
2 æg

Fremgangsmåde

Smelt smør og chokolade sammen med kaffe og Sirup i en gryde på lavt blus. Rør blandingen godt igennem, tag gryden af varmen og lad det afkøle. Pisk æg og Sukrin sammen og bland det med chokomassen. Hæld dejen i en lille, rund form (20 cm) med bagepapir i bunden. Bag kagen på en rist midt i ovnen ved 175 grader i 1 time. Den lange bagetid er nødvendig, da kagen ikke indeholder mel. Kan også laves i 4 silikoneforme - bagetid er den samme.

Lad kagen køle af i formen og endnu bedre i køleskabet til dagen efter. Løsn kagen fra formen ved at skære rundt i kanten med en skarp kniv. Tag kagen ud af formen og fjern bagepapiret. Sæt den på et flot fad og nyd den stykke for stykke!

Kagen holder sig bedst i køleskabet, men smager mest magisk ved stuetemperatur.

Næringsindhold:
Pr. 100 g.
Kcal: 184
Protein: 2 g.
Kulhydrat: 6,25 g.
Fedt: 16,75 g.
Fibre: 1,6 g.
Tilmeld nyhedsbrev

Varen er tilføjet til kurven