Fremgangsmåde
Smelt smør og chokolade sammen med kaffe og Sirup i en gryde på lavt blus. Rør blandingen godt igennem, tag gryden af varmen og lad det afkøle. Pisk æg og Sukrin sammen og bland det med chokomassen. Hæld dejen i en lille, rund form (20 cm) med bagepapir i bunden. Bag kagen på en rist midt i ovnen ved 175 grader i 1 time. Den lange bagetid er nødvendig, da kagen ikke indeholder mel. Kan også laves i 4 silikoneforme - bagetid er den samme.
Lad kagen køle af i formen og endnu bedre i køleskabet til dagen efter. Løsn kagen fra formen ved at skære rundt i kanten med en skarp kniv. Tag kagen ud af formen og fjern bagepapiret. Sæt den på et flot fad og nyd den stykke for stykke!
Kagen holder sig bedst i køleskabet, men smager mest magisk ved stuetemperatur.
Næringsindhold:
Pr. 100 g.
Kcal: 184
Protein: 2 g.
Kulhydrat: 6,25 g.
Fedt: 16,75 g.
Fibre: 1,6 g.