EASIS Chokolademousse er en skøn og luftig mousse, uden tilsat sukker, som du kan bruge i dine kager og desserter.
Har du lavet et par lækre cupcakes kan du bruge denne mousse som topping, eller du kan bruge den som creme i din lagkage.
Sådan bruger du EASIS mousse med chokoladesmag:
1. Bland posens indhold med 2,5 dl. skummetmælk i en skål (gerne af stål)
2. Pisk med håndmixer eller gerne køkkenmaskine ved laveste temperatur i 1 minut. Pisk herefter ved højeste hastighed i ca. 2 minutter.
3. Hæld moussen i en skål eller 4 portionsglas og stil det i køleskabet i ca. 1 time. Før servering pyntes evt. med EASIS kakaodrik og frisk frugt.
Ved større portioner forlænges pisketiden og moussen stilles i køleskabet i længere tid.
EASIS chokolademousse er uden tilsat sukker. Indeholder sødestoffer og har et naturligt indhold af sukker.