Det perfekte brød til dig, der går op i fiberrig kost. Med Sukrin Fiberbrød kan du nemt og hurtigt bage brød uden gær, gluten og mælk. 1 skive indeholder kun 1 gram kulhydrat, 65 kcal og indeholder tilmed 8,5 gram kostfibre.
Sådan får du det lækkert fiberrigt brød med Fiberbrød
Ingen æltning eller hævning. Skal kun blandes med vand og derefter bages i ovnen. Brødet bliver saftigt og smagfuldt, og kan holde sig friskt i flere dage.
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Hæld posens indhold i en skål og tilsæt 3 dl vand.
- Bland det godt og hæld dejen over i en lille brød-form. Hvis du ønsker, kan du strø lidt frø på toppen, f.eks. solsikkefrø eller græskarkerner.
- Bag brødet i ca. 60 minutter. Tag det ud af formen og lad det køle af på en rist, uden tildækning.
- Brødet opbevares bedst i en pose i køleskabet.
Nettovægt: 250 g.
250 g brødblanding giver ca. 500 g. færdig brød.