Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 170 grader (ikke varmluft). Bland alle de tørre ingredienser og hak plantemargarine i. Smulder med hænderne og tilsæt til sidst æggene.
Rør dejen til den er ensartet og hænger sammen.
Sæt cookiedejen på bagepapir som kugler og tryk dem flade.
Bag dem i 15-20 minutter, til de er gyldne i kanten.
Disse kager bliver første rigtig sprøde et døgn efter bagning!
Variationer på samme basisopskrift:
Chokoladecookies: Tilsæt 2 spsk kakao til dejen
Kanelcookies: Tilsæt 2 tsk stødt kanel til dejen
Peanutbuttercookies: Erstat mandler, chokolade og halvdelen af plantemargarinen med 100 g usaltede peanuts og 150 g crunchy peanutbutter. Hvis du ikke kan købe usaltede peanuts, kan de saltede skylles under koldt vand og efterfølgende tørres i ovnen.